Categories
Superb!

Oh! Tangga atau Eskulator?

Memang menarik idea mereka. Malah hasilnya memang jelas sangat berjaya sekali. Satu contoh yang patut kita tunggu (walau sampau kucing berjanggut) untuk perkara yang sama terjadi di Malaysia. Why not? Kerajaan yang kaya raya dengan duit rakyat, sila buat tangga macam ni untuk rakyat yang sihat okey? Hehehe.

+ Via Qiilans87.com

Categories
Superb!

Oh! Youtube Berkecai

Well, semuanya hanya flash semata-mata. Tapi ianya betul-betul buat kita terpegun la bila video tu mampu membuatkan page youtube yang kononnya cantik dan hensem tu, hancur sekelip mata. Berterabur sana sini. Tak faham? Ok takpe.. Usya je video youtube kat bawah ni. Oh takde video, tapi link. Klik dan lihat la yer..

http://www.youtube.com/wariolandshakeit2008

P/s: Berbeza betul game Mario dulu dan sekarang ye. Dah tukar nama ke? Wario? Haha!!

+ Via my_swamp

Categories
Superb!

Oh! Youtube April Fool

Bloody fool punya Youtube. Hari ni betul-betul terkena April Fool dengan Youtube. Hehe. Pelik gila nengok page terbalik-terbalik semua. Macam fungsi FLIP kat OH! Tidak ni. Ingatkan PC yang problem sampai video-video pun dia flip. Sekalu rupanya Youtube nak main gurau-gurau sempena April Fool daa.. Nasib tak makan pelempang, kalau tak sia-sia je. Hehehe

Categories
Superb!

Oh! PDRM yang perlu disula

Mungkin video ni fake.. mungkin lah. maybe juga betul.. Consider sendiri lah yer. Tapi even ini video tipu pun, hakikatnya, mmg kejadian serupa ni bersepah kat Malaysia. Dan ianya sangat memalukan. Ada duit semua jalan. Abang polis nak buat duit rokok ke? Kesian.. gaji sikit sangat eh?

Categories
Sengal

Oh! VCR Hack

Video yang buat aku tergamam. Well, kalau korang masih simpan video tape player ni, janganlah dibuang kalau tak mesti akan menyesal. VCR ni untuk play VHS tape tu kalau korang tak berapa nak ingat. Ala, sebelum zaman kegemilangan VCD Player, pakai ape kita nengok filem? Hehehe.. So guys, good luck!

Apa tunggu lagi, pergi la cuba.. huhuhu

Categories
Sengal

Oh! American Idiot

Betapa kurangnya pengetahuan am orang amerika.. bodoh nak mampus.. american idiot!! Booooo!!!