Categories
Lawak

Oh! Berhati-hati di mana sahaja

Topi Kaledar atau Helmet sememangnya amat sinonim dengan motosikal. Tetapi sebenarnya jika anda memandu kereta, tidaklah bermasalah jika anda tetap memakai helmet atas tujuan keselamatan.

race kereta dengan helmet

Tapi untuk main game kereta lah. Kalau atas jalan raya, memang bila orang nampak, on the spot snap gambar korang terus hantar kat Oh! Tidak sebab kelihatan pelik. Hehehe. Tapi seriously, tiada salahnya atas nama berhati-hati dan keselamatan diri. Peduli apa kata orang kan? Bukan semua kereta ada Air Beg. Teehee!

Categories
Superb!

Oh! Helmet Menarik

Koleksi helmet untuk korang yang inginkan kelainan. Pilih mana-mana satu pilihan hati. Boleh pakai time raya nanti ni. Hehehe..

lagi helmet..

Categories
Sengal

Oh! Helmet made in Africa

Wahai Aby, apesal lah kamu suka hantar gambar-gambar yg buat aku gelak guling-guling? hah? why me? why?!! hahaha..

Mana nak cari ni.. baru rempit gini!