Ingat lagi artikel terdahulu yang pernah dikeluarkan bertajuk Oh! Sign Lucah dan Remaja Perempuan Kita? Ini lagi dua gambar yang lebih kurang sama je dia punya indah. Apa nak jadi dengan remaja perempuan zaman sekarang. Ianya memang sekadar jadi, tapi tahukah maksud disebalik sign dari jari itu? Lagi gambar..

Sengal

Dari Email yang kami terima: kalo tak silap la, sign yg diorang buat tu sign lucah. Gambar tu dah diupload kat 1 album di FB. Benda macam tu tak patut dibuat, apatah lagi post dalam FB. Harap boley jadi pengajaran untuk user lain supaya tak post benda2 yang boleh memalukan diri sendiri. – Dari Putra […]

Sengal