Categories
Superb!

Oh! Harga Domain RM1 dari Server Freak

Ini berita baik kepada pembaca Oh! Tidak yang berkeinginan ingin ada domain dan hosting sendiri. Domain harga biasa selalunya tak lebih dan tak kurang RM40 setahun. Ini ada promotion dari Server Freak sempena aidilfitri dan depavali. Harga domain hanya dijual RM1 sahaja. SERINGGIT OK!! Kami sebagai sebuah web tajaan mereka, rasa bertanggungjawab pula nak berkongsi berita baik ni dengan korang semua. Bukan kami untung apa-apa pun cuma korang yang untung, ada web berdomain sendiri kan. Ape barang blogspot je bertahun-tahun? Dunia dah maju, zaman dah berubah okey. Blogspot anak buah saya yang 4 tahun tu pun ada. Hehe.

GET MORE FOR YOUR HOSTING SAVINGS WITH MID-RAYA & DEEPAVALI BONANZA ONLY AT SERVERFREAK.

Make your FESTIVE SAVINGS last forever as long as you stay with us !

Yes , you heard it right !
Order any Shared hosting, Reseller hosting, Semi-Dedicated hosting or even VPS plan today, and you’ll save 10% off the normal price NOW AND EVERY YEAR when you renew your hosting with us ! Use promo code: 10peroff to receive your discount.

You can also SAVE MORE if you sign up now for our SUPREME SHARED HOSTING PACKAGE because we are offering RM 1 for .com / .net /.org / .biz domain name for your FIRST YEAR. Use promo code: domain1 to receive your discount.

HURRY ORDER NOW ! GREAT SAVINGS to help you kick start this festive season ! Offer expires 15th NOV 2009.

More information: http://www.web-hosting.net.my

Kalau ada yang still buat bodoh taknak amik peluang yang kami kongsikan ni, tak tahu lah nak cakap apa. Nanti bila dah mahal balik baru lah korang sakit hati nak kumpul duit untuk beli domain dan hosting. Bila syarikat hosting buat promosi ni, ni la masa terbaik untuk korang gunakan.

Kami berkongsi je. Tak untung atau rugi apa-apa taw. Daaa!