Categories
Ada Apa? PSA

Oh! Jual Galaxy S3 Terima Duit Palsu

Perkara ini langsung tak boleh dipandang sepi sebenarnya. Ianya nampak macam kecil tetapi ianya satu masalah besar untuk kita semua kalau dah terperangkap dengan jebon-jebon seperti ini. Kami menerima email dari seorang pembaca ohtidak yang berkongsi akan pengalamannya apabila menjadi mangsa wang palsu!

————
Assalamualaikum Oh! Media, Saya ingin berkongsi cerita tentang sindiket duit palsu. Okay pada 3/1/13 saya telah post ke mudah.my tentang telefon saya Samsung Galaxy S3 Marble White 16GB. Kemudian pada jam 10 malam 3/1/13 seorang wanita telah menelefon saya untuk membeli telefon bimbit tersebut pada malam itu jugak. Di kesah kan dia mengajak saya utk berjumpa di Petronas Hway MRR2 Gombak. Pada jam 2 pagi 4/1/13 Saya pun ke Petronas itu. Selepas saya tiba di Petronas, perempuan itu menelefon saya dan lelaki yg bercakap.