Categories
Sengal

Oh! Safety First

Kalau naik LRT ke, bas ke, Monorail ke dan bila anda takde tempat duduk since awak tu bukanlah ibu mengandung ngada-ngada nak buat muka kesian orang nak kasi duduk, so contohilah pakcik dalam gambar kat bawah ni. Nengok cara pakcik tu pegang. Kan selamat tu kalau jadi apa-apa. Kot kot la LRT tu buat emergency break ke kan? Hahaha. Atau pun contohi je la awek tu. Lagi selamat!! xoxo..