Inilah dia kesan yang jelas kepada paru-paru seorang perokok. Jika kita lihat, paru-paru orang yang tidak merokok, berfungsi dengan sebegitu baik sekali berbanding dengan paru-paru perokok. OHTIDAK: BUKAN MUDAH NAK BERHENTI MEROKOK, KALAU ADA CARA “INSTANT” PASTI RAMAI YANG DAH BERHENTI. BETUL TAK?

Ada Apa?

Thailand memang terkenal sebagai negara yang menghasilkan iklan menarik untuk ditonton dan tidak menjemukan. Berikut adalah iklan khidmat masyarakat mereka berkenaan bahaya merokok. Makan dalam bukan?

Superb!

Ini adalah satu email yang disampaikan oleh pembaca. Dari apa yang kami terima, Kadang-kala kami lihat macam ada cubaan untuk menerapkan budaya tidak sihat pada kanak-kanak. Bayangkanlah pensil warna pun dah dikeluarkan dalam bentuk rokok. Macam dah takde bentuk lain lagi. Ada implikasi tidak sihat pada kanak-kanak. Cubalah anda renung-renungkan sendiri sejauh mana kesannya.

Sengal

Sorry sebab jarang dah update.. Agak busy buat masa sekarang.. Ye la kan, bakal masuk alam dewasa. Kerja oh kerja! Hehe. So korang dinasihatkan subscribe RSS blog ni so korang boleh tahu bila ada update kan? Hurm, jaga anak-anak atau mungkin adik-adik korang.. nak merokok boleh tapi biar kena usia…

Gila