Satu Malaysia sedia maklum yang Proton akan redesign semula Proton Waja dengan design yang menyerupai Mitsubishi Lancer (sumpah jatuh saham Lancer lepas ni). So apa pendapat korang? Lagi gambar..

Superb!

Kalau betul lah release kereta ni nanti, ianya satu pencapaian tahap baru bagi Proton dan juga Malaysia. Bosan lihat design proton yang ala-ala sama. Rasa tak berkembang.. Bukan tak boleh nak gempak-gempak, tinggal designer dia je kena amik yang fresh sikit.. bukan ditampuk yg lama.. Syabas Proton!

Superb!