Categories
Sengal

Oh! Miss Malaysia Pahang

Apa nak jadi dengan dunia ni? Atau lebih tepat lagi, APA NAK JADI DENGAN MALAYSIA NI?!! Dipimpin oleh orang Islam dan yang rosak secara terang-terangan depan mata pun adalah orang Melayu dan Islam sendiri. Dunia memang dah nak kiamat.

Categories
Gila

Oh! Pembedahan buah dada si Pondan (18SX)

Warning: Artikel ini memaparkan kaedah pembedahan pembesaran buah dada bagi lelaki yang membuat pilihan untuk kelihatan seperti wanita (pondan lah tu). Kegiatan berikut adalah salah disisi ajaran agama Islam.

buah-dada-lelaki

buah-dada-lelaki

Lagi dan lagi..

Categories
Sengal

Oh! Koleksi gambar gadis comel hitam manis

Orang kata kalau selalu nengok gambar-gambar yang menggambarkan betapa indahnya ciptaan Tuhan, hati boleh jadi terang. Betul ke? Tapi yang ni tak bape nak sure la samaada boleh menerangkan hati atau tidak. Hitam manis tu satu hal, over seksi pun satu hal. Kalau nak nengok, pastikan jangan berkelip. Dah kelip nanti dosa (ini dialog budak2 skang yg sengal). Hehe.

Teruskan.. 18 tahun ke atas sahaja. Bujang only! dah kahwin pergi nengok bini sendiri..

Categories
Superb!

Oh! Thailand She Male

Owh man…. what a beautiful man..