Kalau nak anak perempuan yang betul-betul feminin dan ayu boleh lah apply bilik macam ni untuk anak-anak korang nanti.. Dan kalau nak anak-anak lelaki korang kerja kat belakang Lorong Haji Taib bila dah besar nanti, pun boleh juga apply bilik macam ni sejak dia masih kecil. Banyak lagi yang lebih pink..

Superb!

Ini bukan incik Khai kita ye.. Harap maklum.. :bloody: psstt: ManUtd kalah penalti malam tadi. Anggap lelaki pink di atas adalah Sir Alex Ferguson ketika muda dan teruna dulu. + Thanks Miss Mya Psstt: Jika anda ada gambar-gambar atau cerita menarik, kongsikan dengan kami di hoi@ohtidak.com .. Kredit sepenuhnya akan diberikan pada anda.

Sengal