1. Mencoreng Wajah Dengan magic marker Matthew Allan McNelly n Joey Lee Miller..perompak sadis dari Iowa menconteng muka mereka dengan magic marker warna hitam. mereka ditangkap ketika baru saja nak merompak sebuah rumah jiran mereka. 2. Memakai Topeng ala ala mission impossible Conrad Zdzierak memakai topeng yang dibikin macam dalam ‘mission impossible’ ketika mencuri 6 […]

Sengal

Taktik terbaru digunakan penyamun ni memang licik dan hebat. Kepada korang yang bekerja sebagai cashier kat stesen minyak atau mana-mana sekalipun, hati-hati lah selepas ini. Sampai-sampaikan pesanan ini kepada kawan-kawan yang bekerja sebagai cashier agar tidak sama menjadi mangsa. + Via Oh! Media Network

Ada Apa?

Guys, hati-hati lah ye. Manusia zaman sekarang ni rambut je sama hitam tapi hati lain-lain. Jadi sebelum terkena, elok kita berhati-hati dan menjadikan kejadian terdahulu sebagai sumer inspirasi kita untuk menjauhi kejadian yang sama berulang. ********************* Subject: Kejadian rompakan di rumah saya Catitan dari mangsa perompak : Saya terpaksa mengambil beberapa hari cuti kecemasan kerana […]

Gila