Categories
Sengal

Oh! Sikap Buruk Segelintir Pemandu di Malaysia

Sikap dan kelakuan biadap di jalanraya adalah perkara biasa yang dapat kita jumpa terutamanya di bandar-bandar yang sibuk seperti Kuala Lumpur. Jenis pemandu yang biadap ini selalunya yang rendah ilmunya atau mungkin kurangnya kasih sayang dari ibu-bapa.

Dari email yang kami terima;

Assalamualaikum OhMedia, tadi pagi boss lama sy (bukan org malaysia dia mat salleh) ada pm sy tentang kejadian di tol pagi tadi kereta hitam WND 8315 ni memotong barisannya secara merbahaya tanpa memberi signal,boss sy ni pun hon la lepas pada tu si driver tu pun menunjuk signal F*** dia siap buka pintu lagi,polis report pun dah buat..untuk membuka mata saya pun nak share la,kalau tak senang boleh delete pun takpa..thank..

Kami paparkan gambar berikut bukan nak memalukan mana-mana pihak, tapi moga ini jadi pengajaran. Tindakan biadap anda kepada pengguna jalanraya lain akan ada yang memerhatikan.