Categories
Sengal

Oh! Ugutan Bunuh buat Nik Aziz

Email ini dihantar oleh seorang pembaca Oh! Tidak yang juga bukan penulis asal artikel yang akan dipaparkan ini.. Apapun artikel ini di’edit sedikit dari yang asal dengan membuang perkataan yang melibatkan parti politik di mana bukti tidak berbukti, tak baik menulis.

**************************

Saya terkejut membaca Facebook saya hari ini. Rakan-rakan facebook memaklumkan bahawa seorang pemuda **** mengugut untuk membunuh Mursyidul Am Pas, Tok Guru Nik Aziz.

Mohd Safuan Hilmi, 24 yang mengaku graduan UiTM dan kini bekerja di Syarikat Prasarana Negara Berhad membuat ugutan mahu membunuh Nik Aziz dalam komennya di satu wall perbincangan dalam facebook.

“Belum lengkap lagi sebab seekor lagi barua tak mati iaitu Nik Aziz. Tunggu aku pi bunuh Nik Aziz dulu baru lengkap. Setan tu tak layak duduk kat muka bumi ni lagi”.

Categories
Sengal

Oh! New Country for Formula 1

* Nak nengok race pon, sempat nak berpolitik.. Sigh ~