Rakaman CCTV ini melihatkan dua orang anak muda mundar-mandir keluar masuk kedai dengan niat tidak baik ingin merompak seorang lelaki (berkeluarga) yang sedang menggunakan tablet (iPad) di atas meja makan. Tonton video berikut untuk lihat bagaimana cara mereka untuk melakukan jenayah terancang ini. Kejadian ini berlaku di sebuah kafe di Seksyen 8, Bangi pada minggu […]

Gila

Seperti yang ramai sedia maklum, bencana banjir kali ini yang melanda belah selatan Malaysia terutamanya di Johor, boleh dikatakan yang terteruk dalam sejarah selepas bencana yang melanda tahun 2006/2007 lalu. Berikut adalah gambar kesan banjir di Segamat yang diambil oleh rakan kepada founder Oh! Media, iaitu saudara Maini Rizan. Lagi gambar..

Kemalangan

Jom la kita ramai-ramai sedekah makanan dekat burung-burung ni. Kesian pulak nengok diorang lapar kan. Tapi kalau korang berani la. Pergi baring kat situ. Hehehe! * motif apa diorang buat dalam gambar kat bawah ni x diketahui. Ape ke bangang kasi makan manusia. Ada lah silapnya mangsa yang dijadikan makanan kepada burung tu. Tapi sama […]

Sengal

Pejam celik pejam celik, dah satu tahun kewujudan website ini. Memang begitu pantas masa berlalu. Oktober 2008, bermulalah operasi website ini untuk menceriakan kehidupan para pembacanya. Tidak banyak pun tidak mengapa janji ada sedikit senyuman yang terukir di wajah anda semua. Modus operandi Oh! Tidak sangat mudah di mana kami berkongsi apa sahaja yang menarik […]

Ada Apa?

Mungkin ada yang perasan, OH! Tidak dan beberapa network Oh! yang lain (termasuk pihak sponsor, Oh Bulan) telah menyahut cabaran Earth Hour selama satu jam dengan menutup website kami dari diview oleh orang ramai. Selain dari itu, kami juga menutup lampu rumah kami dari jam 8:30 malam tadi sehingga jam 9:30 dan kami betul-betul berasa […]

Ada Apa?

Oh! Tidak adalah sebuah website yang memaparkan gambar-gambar lucu, pelik dan sesuatu yang diluar jangkaan. Dibuka pada 01 Nov 2008 kepada umum. Oh! Tidak adalah sebuah lagi projek khas dari Scukz Network kepada semua penggemarnya mahupun anda yang lain. Jika anda ada sebarang gambar yang ingin dikongsi, sila hubungi kami. “Oh! Tidak” does not claim […]

Ada Apa?