Categories
Sengal

Oh! Cubaan meraba di dalam Komuter

Dari email yang kami terima:

Di sini saya nak kongsikan kepada anda gambar-gambar yang diambil ketika perjalanan menaiki Komuter dari KL Sentral ke Seremban. Semalam pnye kes la nih, 5 March 2011 antara jam 3:30 petang ke 4:30 petang. gile r..ni kes meraba seyh…

Situasi: pasangan kekasih yg sy rase diorg bkn muhrim.. diorg tido siap pegang2 tangan lagi…tengah2 tido tu, ade r sorang pakcik tua duk sebelah awek tuh.. diribanya ada sebuah beg (tak tahula tutup apa)…psgn tu tido bkn main x sedor dunia…Zzzz…sambil berpegang2 tgn…tgh tido tu sy terperasan..puas sya amati apa yg pakcik tu buat…

setelah diperhatikan…inilah hasilnya…die tgh lyn stim duk meraba awek tu..bkn men die dpt meraba free..adei…tapi die pandai…gune siku je..yg xleh thn tgok muke die..terjelir2 lidah menahan nafsu..haha…tertelan2 air liur…byk kali jugak r die pndang awek tuh…yg xleh thn awek tu dh sedor pon die duk asyik raba2 n pandang2 lagi..haih… =_=!

bagus sgt la msyarakat skrg…sorang gatal miang..sorang gedik…mmg sesuai la…ni koleksi pic yg smpat diambil…Sila belek ikut susunan..tq..

moral: bukan nk jatuhkan maruah sape2, tp sekadar pengajaran utk ite sume supaya leih peka dgn mslh nih…nmpk mcm hal kecik je..tp sbnrnye berat..bkn xnk tegur pakcik tu, tp tgur t jadi kecoh plak…lagi 1, die raba secara org x prasan..gune sikiu je kot raba kt “situ”..mmg bijak..haha..papepun terpulang pihak ohmedia nk siarkan atau tidak..ni just nk share pengalamn je…tqvm..

Lagi gambar..

Categories
Superb!

Oh! Mari meraba 2

Sambungan dari entri Oh! Mari Meraba, ini adalah bra untuk kegunaan wanita-wanita yang selalu menjadi mangsa raba. Dapatkan segera. Tempahan boleh dibuat dari gerai nasi lemak mak jijah.

+ dari Muhammad Qazreen