Categories
Gila

Oh! Pencabul Bersiri di Dalam Komuter

Kepada wanita, di minta anda untuk lebih berhati-hati semasa di dalam tren kerana kini amat banyak kes mencabul kehormatan seumpama ini yang dilakukan lebih-lebih lagi semasa di dalam keadaan sesak di waktu puncak. Suspek dikatakan adalah suspek yang sama dan sehingga kini masih bebas melepaskan “niat”nya kepada para penumpang di dalam tren. Berikut adalah email yang kami terima.

Hati2 pada sape2 yg naik komuter, especially tren ke Rawang. Plez beware ngan org ni. Saya baru je pas buat repot cover utk kes cabul td…citenye gini…

Selasa baru2 ni..saya tunggu tren mcm biasa kat platform 4 kl sentral..tgh2 tgu tu ada la mamat yg dlm gambar tu dtg dari blkg dan rapat blkg saya..sbb x selesa saya pun pandang blkg n tgk kat blkg dia x de org pun…tp dia masih nak rapat lg..saya cube elak ke kiri n kanan..tp masih dia ikut…saya pun pandang dia n mybe dia perasan n dia blah….

Categories
Lawak

Oh! Mencabul Kehormatan Menantu

Aduhai. Apa nak jadi dengan dunia sekarang ni. Makin tua makin macam-macam perangai.

Alor Setar – Seorang lelaki berumur 48 tahun telah ditahan polis hari ini kerana telah mencabul kehormatan menantu perempuannya. Kejadian dikatakan berlaku lebih kurang pukul 11 pagi apabila tertuduh dikatakan telah masuk ke dalam bilik menantunya yang pada masa itu tinggal berseorangan kerana suaminya telah pergi bekerja..

Tertuduh kemudian dilaporkan telah memaksa mangsa menanggalkan bajunya lalu tertuduh telah meramas dan menghisap buah dada mangsa. Jiran-jiran dapat menangkap tertuduh setelah mendengar jeritan mangsa lalu membawanya ke balai polis.

Di balai polis, suami mangsa, iaitu anak lelaki tertuduh, terus meluru kepada ayahnya dengan perasaan marah bercampur kesal.