Categories
Superb!

Oh! 26 koleksi sign tandas paling kreatif

Dunia kreativiti tidak terhad kepada satu dua perkara sahaja malah sehingga kepada sign di tandas awam juga memainkan peranan penting untuk menjadikan ianya satu tandas yang menarik untuk dikunjungi orang ramai dikala terdesak. Heh!

Lagi gambar..

Categories
Lawak

Oh! Melayu Cina India

Kita semua amat beruntung sekali kerana dapat hidup bersama dengan pelbagai budaya dan agama dalam keadaan aman dan damai di sebuah negara yang hebat di panggil Malaysia. Apapun berikut dikeluarkan atas tujuan suka-suka sahaha. Ada yang dipaparkan itu betul dan ada antaranya meragukan. Apapun ambilnya sebagai hiburan semata-mata.


* Klik gambar untuk paparan lebih besar

OH!TIDAK: SEKARANG MEMANG ZAMAN ORANG BUAT LAWAK IKUT STYLE 9GAG LA KAN? HEHE.

Categories
Sengal

Oh! Suatu hari di kedai Sport Toto

Orang-orang seperti inilah yang merosakkan imej Islam dan melayu secara tak langsung. Kerana nila setitik, rosak susu sebelanga. Bila agama lain nampak lelaki seperti ini, dia akan cakap “nengoklah tu orang melayu. Dah la Islam pun main nombor ekor”. Padahal yang perangai macam syaitan ni seorang dua je. Alahai dunia.

+ dihantar oleh @einztrigger melalui Twitter. Thanks Einz!

Categories
Ada Apa?

Oh! Melayu Yahudi Bermain Facebook

Dah lama kita dengar kisah ni. Mengenai Facebook yang berkait rapat dengan Yahudi. Yang dah lama kita semua tahu mengenai pengasas Facebook ni ialah seorang anak kepada Yahudi. Marc Zuckerberg. Kalau nak tahu info pasal dia dengan lebih lanjut, korang boleh search di Justkhai.com.

Tapi apapun, sejauh mana kebenaran ini? Jika benar, apakah alasan kita lagi untuk bermain Facebook? Baca maklumat berikut. Jangan malas ye..