Ni samaada kes ayah dia dah bakar motor dia, lepas tu anak dia tadi belasah rempit guna lori ayah dia tu balik.. takpun anak yg bakar motor bapak then bapak xde motor nak rempit terus je rempit pakai lori milik syarikat.. Hahaha!! ada lagi…

Lawak

This is what happened when this girl was crossing the road to work as a part time salesgirl after school. While crossing the road a motorbike came from behind and the bastard mat rempit use a helmet and hit on the head while the motorbike was moving. The girl died on the spot. She is […]

Gila

Ditanya pada anak muda itu, professionnya, mat rempit. Cukup yakin dan penuh ilmu didada bila bercakap tentang bidangnya. Dan ini komentarnya untuk blogger. #1 Gua memang suka modified motor. Operate enjin, operate ekzos, setting sana, tukar sini. Itu belum dikira make up lagi. Baru nampak power, nampak ranggi. Macam lu orang la blogger. Buat blog, […]

Sengal

Mungkin kerajaan boleh berkira-kira membuat peruntukkan undang-undang kepada Mat Rempit yang ditangkap. Mungkin gambar di bawah boleh diambil kira sebagai tindakkan yang diambil buat Mat Rempit yang ditangkap.

Lawak

Perhatian, gambar yang anda akan lihat nanti mungkin terlalu hardcore untuk sesetengah orang. Mereka yang tidak boleh melihat darah dan sebagainya, dinasihatkan supaya terus menekan BACK dibrowser anda kerana ianya gambar seorang penunggang motosikal yang hancur digilis lori. Ini adalah pertama kali gambar seumpama ini diletakkan di Oh! Tidak. Sila beri feedback anda samaada setuju […]

Kemalangan