Categories
Sengal

Oh! Mie Yabi Ozawa Indonesia

Ayoo..memanglah indon ni mengong…mana ada 50% halal…just halal or haram..as simple as that.. patutlah negara diorang selalu ditimpa musibah… perkara halal dan haram pun boleh main percent percent lagi. ni yang berat nak pi jalan kesana…kata negara OIC tapi kok boleh makan mie ayam perasa babi….canggih betul. INDONESIA BISA!!

Dan yang lagi best, dalam meegi siap ada daun pisang. LMAO~

Categories
Gila

Oh! Maria Miyabi Ozawa Bertudung

Oh my God!! Sangat terkejut dengan satu keratan akhbar di Indonesia ni. Bayangkan seorang bintang lucah terkenal di dunia memakai tudung dan mengucapkan selamat menunaikan ibadah puasa? Salah ke tak salah? Kalau tak salah pun, tak ke macam pelik tu! Korang nilaikan lah sendiri. X berani cakap byk.. Zeipppppp!!

Yang kita semua dah tahu: Maria Ozawa is planning on being a starring role in the Indonesian film “Menculik Miyabi”. The japanese av idol has outraged religious leaders there. The Clerics’ Council Majelis Ulama Indonesia (MUI) has been protesting these plans to bring the japanese pornstar to Jakarta Indonesia in mid October to play the film “Menculik Miyabi” it means Kidnapping Miyabi.

Camana? apa kata anda?