Ayoo..memanglah indon ni mengong…mana ada 50% halal…just halal or haram..as simple as that.. patutlah negara diorang selalu ditimpa musibah… perkara halal dan haram pun boleh main percent percent lagi. ni yang berat nak pi jalan kesana…kata negara OIC tapi kok boleh makan mie ayam perasa babi….canggih betul. INDONESIA BISA!! Dan yang lagi best, dalam meegi […]

Sengal

Oh my God!! Sangat terkejut dengan satu keratan akhbar di Indonesia ni. Bayangkan seorang bintang lucah terkenal di dunia memakai tudung dan mengucapkan selamat menunaikan ibadah puasa? Salah ke tak salah? Kalau tak salah pun, tak ke macam pelik tu! Korang nilaikan lah sendiri. X berani cakap byk.. Zeipppppp!! Yang kita semua dah tahu: Maria […]

Gila