Segelintir pemandu lori di negara kita memandu kenderaan mereka tanpa menghiraukan penguna-penguna jalan raya yang lain terutamanya pembonceng motosikal dan juga kanak-kanak sekolah yang sentiasa menggunakan jalan raya tersebut sebagai laluan utama untuk ke sekolah. Tidak dinafikan kebanyakkan laluan yang digunakan oleh pemandu lori akan lebih cepat rosak walaupun ianya masih baru diturap. Peratus kemalangan […]

Kemalangan

Kemalangan tidak berbau. Apapun kemalangan ini tidak mengorbankan nyawa cuma memberi sedikit luka ringan kepada pemandu lori ini. Atas sebab kecuaian, lori ini terbabas dan merempuh sebuah kedai ais krim. Mungkin pemandu lori ini dalam keadaan mengantuk, menganggap kedai aiskrim ini mempunyai drive thru untuk order dari tingkap? Siapa tahu kan? Haha. Lagi gambar..

Kemalangan

First of all, jangan terkejut dengan wajah Oh! Tidak yang baru ini. Ianya hanya buat sementara waktu sahaja. Dan gambar-gambar kat bawah ni, adalah lori yang boleh dikatakan agak terlampau kerana boleh membahayakan pemandunya di mana sekaligus akan membahayakan pengguna jalanraya yang lain. Jangan risau, ini bukan di Malaysia tapi di Rusia. Di Malaysia, JPJ […]

Sengal

Ni samaada kes ayah dia dah bakar motor dia, lepas tu anak dia tadi belasah rempit guna lori ayah dia tu balik.. takpun anak yg bakar motor bapak then bapak xde motor nak rempit terus je rempit pakai lori milik syarikat.. Hahaha!! ada lagi…

Lawak