Semua orang pun ada blog. Buat anda yang masih tidak mempunyai blog, Booo.. Jadi cepatlah2 memiliki blog. Kalau dah ada blog tu, bloglah dengan hebat. Bukan sekadar melepaskan batuk di tangga. Sekadar berbangga-bangga yang anda mempuyai blog pada rakan-rakan. Sigh~ ada lagi..

Lawak

Seorang wanita memohon jawatan tukang sapu di Cyberjaya. Pegawai di situ telah mengadakan temu duga dan meminta wanita itu menunjukkan cara-cara membersih lantai dengn betul. “Anda telah diterima bekerja. berikan e-mel anda, kami akan mengirimkan maklumat yang diperlukan!” kata pegawai penemu duga tersebut. Malangnya, wanita itu tidak memiliki komputer dan juga e-mel. Penemu duga terus […]

Lawak

Koleksi gambar haiwan yang jarang kita lihat terperangkap dengan pelbagai situasi, melucukan dan agak menyedihkan kemalangan yang dialami terhadap haiwan yang tidak diberi akal fikiran seperti kita. Lagi gambar..

Lawak

Berikut adalah koleksi-koleksi lawak ciptaan seluruh dunia dan telah dimelayukan agar nampek lebih kretif dan mudah difahami. Semua koleksi lawak ini dihantar ke inbox kami, hi@ohmedia.my. Kami akan keluarkan segala koleksi lawak yang kami terima selama ini, pada setiap minggu. Bermula dengan artikel bahagian satu ini. Lawak 1: Orang Sakit Jiwa & Anjingnya Di sebuah […]

Lawak

Sepasang pengantin yang baru berkahwin 4 bulan. pada suatu malam si isteri memeluk leher suami dengan nada manja seraya berkata, “ayang, period i dah lewat sebulan, tapi i tak boleh nak pastikan lagi sebab kita kena gi check kat doktor“. Si suami yang teramat gembira tu pun berpakat dengan isterinya untuk tidak emberitahu sesiapa pun […]

Lawak

Seorang Boss entah macam mana mood dia memang baik sungguh pada suatu hari tu. Sesiapa yang nak minta balik 5 jam lebih awal hari ni dia bagi. Tapi alasannya hanya satu jer boleh guna. Haaaa!! Alasannya mestilah pasal sembahyang SAHAJA! Tau-tau macam tu ader 4 orang pekerja bawahan datang berjumpa dengan Boss ni; Mula-mula seorang […]

Lawak

Tak tahu nak letak tajuk ape. Layan je la. Sakit perut gelak.. Adus!! macam-macam manusia dalam dunia ni ye? Hehehe. Hep hep!! x baik gelakkan orang.. 😛 + Via Mustafa on Facebook.

Sengal

Ada kisah seorang anak yang diberi peluang untuk belajar di Amerika untuk dapatkan degree, tapi selepas 15 tahun, tak pernah lulus, akhirnya bapak dia dah tak sanggup lagi tanggung beban wang untuk anaknya itu, terpaksalah dia bawak balik ke Malaysia. Sepanjang perjalanan dari airport ke rumah, bapaknya diam aje (marah la tu). Si anak dah […]

Lawak