Manusia makin lama makin pelik sekarang. Sampai la wujud upacara pernikahan pelik-pelik macam ni. Pernikahan merupakan penyatuan dua insan dengan satu ikatan. Kenyataannya pernikahan manusia dengan benda juga terjadi. Pernikahan ini boleh disebut pernikahan ajaib dan pernikahan aneh. Namun ia lebih sesuai dengan Rekod Pernikahan Aneh Lagi Terbodoh Dunia. Pernikahan Dengan Benda Erika, 39, seorang […]

Pelik

Di Oh! Tidak, kami mementingkan keselesaan pengunjung yang dikasihi. Sebelum ini kami menerima banyak feedback mengenai rungutan pembaca berkenaan dengan masalah load website ini yang dikatakan agak berat lebih-lebih lagi ketika peak hour dari Isnin hingga Jumaat (diwaktu ramai antara anda sedang mengular di pejabat. Hehehe) Untuk itu, jika anda dapat membaca entri ini, tahniah […]

Ada Apa?

Pejam celik pejam celik, dah satu tahun kewujudan website ini. Memang begitu pantas masa berlalu. Oktober 2008, bermulalah operasi website ini untuk menceriakan kehidupan para pembacanya. Tidak banyak pun tidak mengapa janji ada sedikit senyuman yang terukir di wajah anda semua. Modus operandi Oh! Tidak sangat mudah di mana kami berkongsi apa sahaja yang menarik […]

Ada Apa?

* Good Idea.. Tapi kalau dah parking depan pintu office tu, jagalah status skit gamaknya.. Bukannya parking dalam hutan or belakang bangunan ye tak? Haish!! * apapun aku rasa ni jut iklan jer… takde pon menda ni kat pasaran.

Superb!