Kecoh satu Malaysia bila video pekerja KFC membelasah pelanggan mula tersebar di internet. Dari infonya, pelanggan itu berang apabila selepas menunggu lebih 1 jam, dia dimaklumkan yang KFC tersebut telah kehabisan ayam! Pelanggan tersebut yang marah meminta pihak pentadbiran KFC tersebut untuk memohon maaf tetapi tiada apa yang dilakukan. Apa yang dapat didengari, adalah ayat […]

Sengal

Lokasi : KFC Pendang cashier : assalamualaikum pakcik.. pakcik : walekumsalam..err.err. cashier : makan sini ka bawa balik? pakcik : makan kat sana.(tunjuk meja)..patot ramai..pakat duk makan kat sini.. cashier : err..maksud saya..makan di meja dalam kedai ni atau bungkus bawa balik? pakcik : ooo..habes tu kalau bungkus tak bawa balik.dia terbang balik rumah pakcik […]

Lawak

Berikut adalah laporan sampai menyampai yang kami terima melalui email. Bukan pengalaman kami (Oh! Tidak) sendiri. Jadi kebenarannya tidak pula kami ketahui. Mungkin benar atau mungkin juga sabotaj. Jadi terpulang kepada kepercayaan anda sendiri untuk menilainya. Laporan di dalam bahasa english dan gambar bukti terdapat di akhir artikel. This afternoon, me, my mother, and my […]

Sengal

Kami menerima satu email mengenai sebuah artikel dan gambar mengenai KFC. Menurut pengirim email tersebut, dia juga tidak tahu siapa penulis sebenar artikel tersebut. Kiranya email tersebut berpusing-pusing dalam kitaran email kita semua. Seperti biasa, email-email forward ni tak boleh juga bulat-bulat kita nak percaya macam tu sahaja. Tapi walau-apapun, memang geli juga la kalau […]

Sengal