Categories
Sengal

Oh! Pekerja KFC membelasah pelanggan

Kecoh satu Malaysia bila video pekerja KFC membelasah pelanggan mula tersebar di internet. Dari infonya, pelanggan itu berang apabila selepas menunggu lebih 1 jam, dia dimaklumkan yang KFC tersebut telah kehabisan ayam! Pelanggan tersebut yang marah meminta pihak pentadbiran KFC tersebut untuk memohon maaf tetapi tiada apa yang dilakukan. Apa yang dapat didengari, adalah ayat yang diungkapkan pekerja KFC tersebut, “Kalau mau makan, masak sendiri la BABI!”.

Categories
Lawak

Oh! Kisah seorang pakcik di KFC

Lokasi : KFC Pendang

cashier : assalamualaikum pakcik..

pakcik : walekumsalam..err.err.

cashier : makan sini ka bawa balik?

pakcik : makan kat sana.(tunjuk meja)..patot ramai..pakat duk makan kat sini..

cashier : err..maksud saya..makan di meja dalam kedai ni atau bungkus bawa balik?

pakcik : ooo..habes tu kalau bungkus tak bawa balik.dia terbang balik rumah pakcik seniri ka.bungkus.

cashier : err..ok..pakcik nak set yang mana?

Categories
Lawak

Oh! Kisah KFC Drive Thru

Ini macam pun ada ke? Beli kat dalam la cik kak.

kfc-drive-thru

+ Terima kasih, matazlandy.

Categories
Sengal

Oh! Lipas Dalam Air KFC

Berikut adalah laporan sampai menyampai yang kami terima melalui email. Bukan pengalaman kami (Oh! Tidak) sendiri. Jadi kebenarannya tidak pula kami ketahui. Mungkin benar atau mungkin juga sabotaj. Jadi terpulang kepada kepercayaan anda sendiri untuk menilainya. Laporan di dalam bahasa english dan gambar bukti terdapat di akhir artikel.

This afternoon, me, my mother, and my daughters, when to KFC DESA PANDAN, KL. Tempted by the new promotion I ordered 2 cups of ‘teh-tarik’/tea.

Enjoying our lunch as usual, and mom had sips of her still hot teh-tarik.. As for me, I waited until i finish my food to drink (so glad that I did coz I cant imagine drinking them). To my surprised when i opened the lid in hope to enjoy my teh tarik, I found 4 small cockroaches.

Categories
Sengal

Oh! Selamat tinggal KFC ku sayang

Kami menerima satu email mengenai sebuah artikel dan gambar mengenai KFC. Menurut pengirim email tersebut, dia juga tidak tahu siapa penulis sebenar artikel tersebut. Kiranya email tersebut berpusing-pusing dalam kitaran email kita semua. Seperti biasa, email-email forward ni tak boleh juga bulat-bulat kita nak percaya macam tu sahaja.

Tapi walau-apapun, memang geli juga la kalau lepas ni pergi makan KFC. Mesti tercari-cari benda tu dalam ayam ada ke tidak. Benda apa? Baca artikel berikut.

Categories
Superb!

Oh! Colonel Sanders Fossil (KFC)