Kemalangan seperti ini boleh di kategorikan sebagai pelik tapi benar. Tak tahu macam mana nak terangkan bagaimana kemalangan seperti ini boleh berlaku. Siap ada yang terbang dan tersangkut. Ada sesiapa boleh explain? Lagi gambar. (klick untuk besarkan) OHTIDAK: ADA YANG TERBANG, ADA YANG TERSANGUT, ADA YANG WIKANG DAN ADA YANG TERSEPIT. APA PUN PASTIKAN ANDA […]

Pelik

Kadangkala apabila melihat kesan kemalangan yang telah berlaku, memang sukar untuk kita gambarkan apa yang telah berlaku. Begitu juga dengan Toyota Vios ini yang kalau nak ditafsir, memang pelik bagaimana dia boleh berada di atas bukit tersebut. Atau sememangnya VIOS ni boleh terbang tapi cuma kita yang tak tahu? – gambar Subaru ni sengaja diletakkan […]

Kemalangan

Kemalangan begini memang amat jarang kita lihat. Mungkin juga tidak pernah. Sukar dibayangkan bagaimana kenderaan pemampat jalanraya yang super-heavy seperti Streamroll yang bergerak amat perlahan boleh terlibat dalam kemalangan. Terbalik pula tu. lagi gambar..

Kemalangan

Boleh dikategori’kan pelik jugalah camana kereta besar tu boleh ternaik atas bumbung kereta kecil. Mungkinkah kereta besar tu buat “wikang” macam motor then ditundak Honda tersebut? Ada sesiapa mampu jelaskan secara logik?

Kemalangan