Kadangkala apabila melihat kesan kemalangan yang telah berlaku, memang sukar untuk kita gambarkan apa yang telah berlaku. Begitu juga dengan Toyota Vios ini yang kalau nak ditafsir, memang pelik bagaimana dia boleh berada di atas bukit tersebut. Atau sememangnya VIOS ni boleh terbang tapi cuma kita yang tak tahu? – gambar Subaru ni sengaja diletakkan […]

Kemalangan

Ini siapa nak jawab ni? Oleh kerana sedikit kecuaian, rasanya kerugian yang ditanggung mencecah 10 tahun gaji pekerja tersebut. Itupun kalau barang atas rak tu mudah rosak atau sebagainya lah. Lol. Kami pernah mengeluarkan video ini di Facebook Oh! Media pada 9 Ogos 2011.

Sengal

Segelintir pemandu lori di negara kita memandu kenderaan mereka tanpa menghiraukan penguna-penguna jalan raya yang lain terutamanya pembonceng motosikal dan juga kanak-kanak sekolah yang sentiasa menggunakan jalan raya tersebut sebagai laluan utama untuk ke sekolah. Tidak dinafikan kebanyakkan laluan yang digunakan oleh pemandu lori akan lebih cepat rosak walaupun ianya masih baru diturap. Peratus kemalangan […]

Kemalangan

Ketika post ini dikeluarkan, kemalangan ini dikhabarkan baru sahaja berlaku pada jam 10 pagi semalam, 24 May 2011. Kemalangan yang sungguh menyayat hati ini berlaku di Persiaran Kewajipan, Subang Jaya yang melibatkan 4 buah kereta. Sebuah kereta telah disondol dari arah belakang oleh sebuah lori yang dipandu laju oleh seorang remaja 23 tahun. Menurut saksi […]

Kemalangan

Kemalangan begini memang amat jarang kita lihat. Mungkin juga tidak pernah. Sukar dibayangkan bagaimana kenderaan pemampat jalanraya yang super-heavy seperti Streamroll yang bergerak amat perlahan boleh terlibat dalam kemalangan. Terbalik pula tu. lagi gambar..

Kemalangan

Tak kiralah korang menunggang motosikal atau memandu kereta, harap lebih berhati-hati. Benda kalau nak jadi memang akan jadi tapi at least berhati-hati itu kan lebih baik dari terus mencari nahas. Sama macam budak-budak motor main willy-willy motor tu. Tak ke cari nahas namanya? Saja mencari maut. + Video via Oh! Media Network.

Kemalangan

“korang pernah tak tengok kes orang mati kena bunuh @ bunuh diri dengan mata kepala korang sendiri?? aku baru je pagi tadi dapat tengok live…mungkin ni kes bunuh.. Ini adalah kes bunuh paling ngeri aku pernah tengok depan mata aku sendiri..Serius ngeri gila weh.tak pernah2 aku tengok kes macam ni….sampai sekarang aku masih terbayang2 lagi… […]

Kemalangan

NOTE: Anda akan dipamerkan dengan gambar-gambar kemalangan sekumpulan remaja yang melibatkan sebuah kereta tempatan dan sebuah pokok. Gambar adalah amat ngeri dan mereka yang lemah semangat tidak digalakkan untuk membaca. Dari email yang kami terima, maklumatnya adalah “Mahasiswa Malang Pulang dari Pesta” yang secara langsung memberi tahu mangsa-mangsa kemalangan ini adalah dari kalangan pelajar yang […]

Kemalangan

Petang tadi, mak kita cakap, ada satu eksiden ngeri kat Hulu Selangor.. Hurm, then kita pun ape lagi terus je masuk satu website yang kita dah agak dah, mesti ada paparkan cerita kemalangan terbaru sebab dia ni memang wartawan kemalangan dan tragedi.. Well.. ngeri.. sangat ngeri.. beberapa gambar akan dipaparkan dan sila bersedia sebelum click […]

Kemalangan