Email yang diterima dari saudara Irfan mengirimkan gambar kedai perabot Valencia yang terbakar di Seri Kembangan. Kedai perabot yang terbakar bagi kami bukanlah perkara yang luar biasa lagi. Hanya ada 3 sebab sahaja kenapa boleh terbakar. Lagi gambar..

Kemalangan

Member-member kat Oh! Media Fan Page semua dok bantai kedai ni suka bakar kedai diorang sendiri sebab tiap-tiap tahun mesti nak terbakar. Dah macam jadi acara tahunan. Teruk betul. Kedai ni yang pernah pecah rekod sebab kat depan kedai dia ada kerusi gergasi yang siap masuk Malaysia Book of Record lagi. Area Desa Petaling sebelah […]

Gila