Categories
Sengal

Oh! Julingkan Mata Anda

Jom julingkan mata nengok pic apa sebenarnya ni. Gambar ini jika ditenung lama-lama, akan mengeluarkan satu image yang tidak kita sangka. Pendek kata dia menguji kehebatan mata korang. Kalau nampak, korang memang kool.. kalau tak nampak, buta la gamaknya tu.

Hurm, aku ada sedikit nak cakap. Sejak web ni dibuka 3 hari lepas, ade terserempak dengan dua tiga website yang ternyata mengambil source-source di sini. Aku percaya, orang tu mesti akan masuk ke sini lagi. Dan jika terbaca ini, satu je aku harapkan kat korang. Dah ambil tu, tak berdosa pon kalau korang kasi letak sikit link website ni. Kesilapan kita adalah tidak tahu bahawa memberi trackback kepada orang, akan mempercepatkan website anda di-index oleh search engine dan boleh membawa lebih ramai ke blog korang. Hairan mengapa? pergi baca lagi mengenai SEO. Kalau tidak, camne korang nak dapat site income?