Hantu merupakan satu istilah turun-temurun yang diberikan kepada iblis dan syaitan yang menyerupai satu objek yang menyeramkan untuk menakutkan dan menghasut manusia. Seperti kata Datuk Dr Fadzilah Kamsah, hantu tidak wujud kerana apa yang wujud hanyalah jin dan syaitan seperti yang tertulis di dalam Al- Quran. Apapun berikut adalah koleksi 12 hantu yang tidak dicari […]

Pelik

Siapa duduk area Lembah Klang, rasanya mesti dah pernah jejak I-City kat Shah Alam ni kan? We all terima gambar ni melalui email which is kitorang sendiri tak dapat nak pastikan gambar ni betul atau tidak sebab tiada risikkan terperinci dilakukan pada gambar. Tak nampak? Takpe ada lagi gambar yang lebih jelas..

Pelik

Dari email yang kami terima; ini memang real xde edit punyer.. member aku eksident kat jb,are pasir gudang,kol 5 pagi,24-8-2009.. aku amek sendiri pict ni guna sony ericson k530i.. xsengaja ter amek pic dyorg sekali..xsangke, dyorg pon nak tengok jugak kejadian ni. – Dari khairul izwan. Lagi gambar..

Kemalangan

Jepun memang maju dalam semua bidang. Termasuk jugalah dengan ini, Rumah HAntu.. diorang mampu buat satu rumah hantu yang memang super real.. ada berani?

Gila