Semua gambar ini diambil pada waktu dan lokasi yang berbeza tetapi selepas itu bila dibelek-belek semula, baru perasan akan kebetulan yang ada pada gambar tersebut. Ada antaranya mengambil masa yang lama untuk dikenalpasti. Ada antaranya pula menjadikan gambar yang langsung tidak mempunyai unsur lucah, kelihatan bagaikan gambar lucah. Jadi hati-hati dan jangan sampai tersalah sangka […]

Superb!

Dari email yang dihantar kepada kami; Assalammualaikum dan selamat pagi buat warga tenaga kerja Ohmedia… Saya Adil Asree sekadar ingin mengetahui mengenai seekor arnab yang dibela milik sepupu saya. Arnab ini baka dari Australia dan sudah dibela hampir 8 bulan. Apa yang sepupu dan saya perasan pada seekor arnab pada hari semalam ialah pada mulutnya. […]

Pelik

Li Wei adalah seorang yang berjiwa kretif. Dia menghasilkan banyak gambar-gambar manipulasi dan tak mudah untuk ditelah dan tak mudah dengan sekadar pandai menyebut “ala photoshop je tu..“. Menurut Lie Wei, dia banyak menghabiskan masa’nya untuk memerah otak bagi menghasilkan karya kretif dan pelik mengenai diri’nya sendiri. lagi..

Superb!

First of all, jangan terkejut dengan wajah Oh! Tidak yang baru ini. Ianya hanya buat sementara waktu sahaja. Dan gambar-gambar kat bawah ni, adalah lori yang boleh dikatakan agak terlampau kerana boleh membahayakan pemandunya di mana sekaligus akan membahayakan pengguna jalanraya yang lain. Jangan risau, ini bukan di Malaysia tapi di Rusia. Di Malaysia, JPJ […]

Sengal

Gambar yang dihantar oleh “Hyde Hideto” ni katanya diambil di sebuah pasaraya di Kuala Pilah, Negeri Sembilan. Atau lebih detail’nya, di pasaraya EconSave, Kuala Pilah. Katanya dia pelik tentang kewujudan tangga ni tapi dipagar rapi. Kitorang mula-mula ingat pihak pasaraya tu tutup sementara ke mungkin dalam fasa pembaikkan. Sekali nengok betul-betul, dia dah patri la […]

Sengal

Apekejadahnya diorang ni buat bus stop macam ni? Dah takde kerja dah? Atau ada maksud tersirat? Haha.. As seen at Oh! Media Fan Page. + via syahruddin dyne

Sengal

Dari email yang kami terima. Salam Dan Hai… Gambar ini saya dapat semasa saya membuat lawatan di rantau panjang, kelantan. Gambar ini juga diambil oleh pegawai pengesahan saya. Saya terkejut apabila mendapat gambar ini yang menunjukkan tandas 30 sen itu cuma mempunyai satu saluran air sahaja. Saya betul2 bingung sama ada ini betol atau tidak.. […]

Pelik