Kami menerima email dari pembaca mengenai sebuah kepala yang di bawa lari oleh sebuah lori. Di mana lokasinya tidak pula kami ketahui. Apa yang pasti, yang di bawa lari tu sememangnya kepala!!!!

Lawak

Sejujurnya gambar ini memang tidaklah terlalu ngeri, tetapi mungkin ngeri pada sesetengah orang. Jadi jangan nengok jika tidak kuat semangat ya. Sedikit gambaran mengenai gambar ialah seorang lelaki yang mati akibat dilenyek tayar keretapi dalam cubaan membunuh diri. Lokasi tidak diketahui.

Kemalangan

Mungkin ini kali pertama kita melihat gambar kemalangan Perodua Alza. Maklumlah kereta ni pun baru je lagi keluar. Family I pun ada 2 biji Alza yang baru keluar. Apapun, memang setiap kereta yang terlibat dalam kemalangan akan remuk tapi sejauh mana tahap remuk sesebuah kereta mengukur sejauh mana tahap keselamatan dan kualiti sesebuah kereta. Lagi […]

Kemalangan

WARNING: Gambar yang akan dipaparkan agak horror. Mungkin ada yang dah pernah lihat sebab gambar ni jadi beberapa tahun yang lalu di mana pernah kami terima melalui email sebelum Oh! Tidak ni wujud lagi. Email terbaru yang kami terima ni turut mengirimkan gambar-gambar ini tetapi dengan subjek yang menyatakan kejadian ini berlaku di Johor. Tetapi […]

Kemalangan

Petang tadi, mak kita cakap, ada satu eksiden ngeri kat Hulu Selangor.. Hurm, then kita pun ape lagi terus je masuk satu website yang kita dah agak dah, mesti ada paparkan cerita kemalangan terbaru sebab dia ni memang wartawan kemalangan dan tragedi.. Well.. ngeri.. sangat ngeri.. beberapa gambar akan dipaparkan dan sila bersedia sebelum click […]

Kemalangan