Categories
Superb!

Oh! 26 koleksi sign tandas paling kreatif

Dunia kreativiti tidak terhad kepada satu dua perkara sahaja malah sehingga kepada sign di tandas awam juga memainkan peranan penting untuk menjadikan ianya satu tandas yang menarik untuk dikunjungi orang ramai dikala terdesak. Heh!

Lagi gambar..

Categories
Lawak Sengal

Oh! Kalau dah dasar pemalas

Orang kata, kalau dah memang jenis pemalas tu, memang akan pemalas juga dalam semua perkara. Berikut adalah contoh-contoh mereka yang amat pemalas.

ohtidak-pemalas
ohtidak-pemalas

Lagi yang pemalas..

Categories
Sengal

Oh! Eskulator yang tidak bermakna

Gambar yang dihantar oleh “Hyde Hideto” ni katanya diambil di sebuah pasaraya di Kuala Pilah, Negeri Sembilan. Atau lebih detail’nya, di pasaraya EconSave, Kuala Pilah. Katanya dia pelik tentang kewujudan tangga ni tapi dipagar rapi. Kitorang mula-mula ingat pihak pasaraya tu tutup sementara ke mungkin dalam fasa pembaikkan. Sekali nengok betul-betul, dia dah patri la besi pagar tu. Apakah?!!

lagi gambar..

Categories
Sengal

Oh! Iklan Penawar Tradisional

Apa ke pelik nye orang ni mengeja ni? Ni mesti masa sekolah dulu, selalu lari panjat pagar belakang sekolah la ni. Sekarang dah selenge tak pasal-pasal. Hahaha!

+ Snap by Razainie Ibrahim.

Categories
Lawak Sengal

Oh! Only in Malaysia – Part 4

Kesinambungan bagi Oh! Only in Malaysia Part 1, Part 2 & Part 3..

lagi gambar..

Categories
Lawak Sengal

Oh! Only in Malaysia – Part 3

Kejadian yang hanya berlaku di Malaysia. Menarik dan unik!! Itulah Malaysia!! Lanjutan dari Oh! Only in Malaysia Part 1 dan Part 2..

Lagi gambar..

Categories
Lawak Sengal

Oh! Only in Malaysia – Part 2

Sambungan untuk entri Oh! Only in Malaysia – Part 1.

Lagi gambar..

Categories
Sengal

Oh! Mencari Pembunuh Upahan

Gambar ni diambil di Bandar Universiti, Botak. Pihak berkuasa tak ambil tindakkan ke? Hahaha. Agak ganas iklan ini tapi satu idea yang baik untuk menarik orang membaca iklan tersebut.

pembunuh-upahan

Categories
Lawak Sengal

Oh! Only in Malaysia – Part 1

Sebenarnya banyak perkara menarik dan kelakar jadi kat Malaysia ni. Samaada korang perasan atau tidak je. Takpe, biar kitorang buktikan..

ohtidak-only-in-malaysia

ohtidak-only-in-malaysia

Lagi gambar..

Categories
Sengal

Oh! KFC Made in Kelate

kfc-kelate

Sakit perut gelak bila baca betul-betul maksud KFC made in Kelate tu.. hahahahaha!!