Kejadian ini berlaku hari Rabu lalu, 25 Julai 2012 di NKVE, dari arah Damansara Jaya ke Kota Damansara. Pada petang tersebut, kami sempat menyampaikan berita ini di Facebook kami. Anda boleh lihat update tersebut melalui link ini. Apapun mungkin gambar tersebut tidak jelas, berikut adalah satu lagi gambar random yang kami terima.

Kemalangan

Boleh dikategori’kan pelik jugalah camana kereta besar tu boleh ternaik atas bumbung kereta kecil. Mungkinkah kereta besar tu buat “wikang” macam motor then ditundak Honda tersebut? Ada sesiapa mampu jelaskan secara logik?

Kemalangan

Excident nie jd kt MRR2..jalan mengarah ke wangsa maju.1 maut,2 cedera parah n nazak,1 cedera ringan ( tiada dlm gmbr ),1 putus telingan kanan.Caption lain br letak kt setiap gmbr.. Menurut sumber yg berada di tempat kejadian,kereta iswara berwana hitam menuju ke arah cheras hilang kawalan dan dipercayai terbabas di lorong lebuhraya sebelah. Kereta waja […]

Kemalangan

AMARAN: Artikel ini akan memaparkan gambar kemalangan yang agak horror di mana melibatkan satu keluarga termasuk bayi dan kanak-kanak di mana si ibu yang tidak mementingkan aspek keselamatan iaitu tali pinggang kaledar di tempat duduk belakang untuk kanak-kanak (seat belt la tu.. Hehe). Oh! Tidak memaparkan gambar ini tiada niat lain selain hanya ingin menjadikan […]

Kemalangan

WARNING: Gambar yang akan dipaparkan agak horror. Mungkin ada yang dah pernah lihat sebab gambar ni jadi beberapa tahun yang lalu di mana pernah kami terima melalui email sebelum Oh! Tidak ni wujud lagi. Email terbaru yang kami terima ni turut mengirimkan gambar-gambar ini tetapi dengan subjek yang menyatakan kejadian ini berlaku di Johor. Tetapi […]

Kemalangan