Categories
Sengal

Oh! Koleksi gambar gadis comel hitam manis

Orang kata kalau selalu nengok gambar-gambar yang menggambarkan betapa indahnya ciptaan Tuhan, hati boleh jadi terang. Betul ke? Tapi yang ni tak bape nak sure la samaada boleh menerangkan hati atau tidak. Hitam manis tu satu hal, over seksi pun satu hal. Kalau nak nengok, pastikan jangan berkelip. Dah kelip nanti dosa (ini dialog budak2 skang yg sengal). Hehe.

Teruskan.. 18 tahun ke atas sahaja. Bujang only! dah kahwin pergi nengok bini sendiri..

Categories
Superb!

Oh! Ramai Awek Pakai Purdah

Kalau bukan kerana H1N1, susah nak jumpa awek comel-comel ni pakai ‘purdah’ kan? Hehehe. Alahai cun nye awek bawah ni. Bikin tak tahan je. Hehehe. Gadis Lonely pun tak cun macam ni. Hahaha!

ada lagi..