Categories
Lawak

Oh! Pls fix this image

Haha. memang macam-macam gelagat manusia kat dunia ni. Cuba lihat sekeliling korang, mesti terus dah nampak… Dunia maya atau internet juga tak lari daripada hakikat itu. Dalam mana-mana forums community contohnya, ada aje orang yang macam tu. Pendek kata, macam-macam ragam. Cerewet habis lah kiranya.

Gambar diterima dari Un_Piye melalui email untuk dipaparkan di Oh! Tidak. Terima kasih buat Un_Piye dan ramai lagi antara korang yang contribute untuk pembangunan web Oh! Tidak ini. Cuma lepas ni, if korang nak menerima kredit nama beserta link, berikan lah skali link blog korang yer.. Leh Oh! Tidak promo’kan sekali. Hehehe..

Eh berbalik pada title entri ini, korang usya sendirilah gambar dari link berikut..
http://img227.images…/9664/2807838../fixthis.jpg

kesian mamat tu kan orang takmo layan.. mesti dek kerana ada la something yg buat orang meluat dgn dia tu.. haha