Kalau naik LRT ke, bas ke, Monorail ke dan bila anda takde tempat duduk since awak tu bukanlah ibu mengandung ngada-ngada nak buat muka kesian orang nak kasi duduk, so contohilah pakcik dalam gambar kat bawah ni. Nengok cara pakcik tu pegang. Kan selamat tu kalau jadi apa-apa. Kot kot la LRT tu buat emergency […]

Sengal

Korang semua mesti dah biasa lihat statue trademark ni kan? Malah dalam cerita Naruto sekalipun, trademark seperti ini turut diaplikasikan dalam cerita. Tapi itu hanya paparan dari depan melihatkan muka mereka. Bagaimana pula dengan pandangan dari belakang? Adakah hanya bukit bukau atau ada sesuatu yang jarang didedahkan media? Oh! Tidak mendedahkan!! Teruskan bacaan.

Lawak

Haha.. Melihat satu gambar di signature seorang forumers Scukz yang bernama Kapan, dah cukup membuatkan diri ini ketawa tak kering gusi.. Hikhik.. nak tahu gambar ape? Hah kat bawah ni.. Sengal bertingkat…. :love: tapi…. cool heh?

Sengal

Satu gambar memang betul-betul memberi seribu makna.. lihatlah.. banyak lagi.. oh ya, selepas anda klik read more, ada beberapa gambar yang mempunyai unsur seks yang tidak keterlaluan. So behave yourself. Untuk yang berumur 18 tahun ke atas sahaja. Rasa umur bawah 18, pergi main jauh-jauh. Syuh syuh ~

Lawak