Agak-agaknya, bagaimana rupa dunia ni kalau semua binatang gemuk-gemuk dan bulat-bulat seperti belon ya? Tonton video berikut. Comel kan? Hahahaa! Tapi kesian Encik Buaya. *free publicity by Oh! Media. No copyright Infringement Intended*

Lawak

Dikala rakyat Malaysia terutamanya ibu-bapa sibuk melarang anak-anak mereka dari menghabiskan masa bermain di lama sosial Facebook, lain pula apa yang sampai ke telinga pihak Oh! Tidak ini. Di Mesir, seorang ayah pula menamakan bayinya yang baru lahir dengan nama “Facebook”. Lulz, nyatanya ini adalah pertama kali manusia dilahirkan diberikan nama “Facebook”. Al-Ahram, sebuah surat […]

Pelik

Kalau korang rasa hidup korang tak sempurna setiap hari tanpa ber’Facebook dan Twitter, korang memang memerlukan ini. At least korang tetap akan rasa Facebook dan Twitter sentiasa dekat di hati korang. Maklumlah nak beli smartphones dan apply data plan dari pihak telko, korang rasa membazir. So beli kasut ni cukup lah kot. Ahahaha! Ini Facebook. […]

Superb!

Gambar yang diterima melalui email ini memaparkan ragam budak-budak sekolah dan Facebook. Tangkap gambar bukan-bukan, then upload semua masuk dalam Facebook. Entah apa yang nak dibanggakan.. Lagi gambar..

Sengal

Dari email yang kami terima. Bangga betul dia tangkap gambar dengan ibu segala maksiat (arak) sambil tersenyum. Ramai yang sudah menasihati minah ni tapi orang yang nasihat dia suma kena maki balik dengan dia. Apa yang harus kita lakukan dengan melayu islam tak sedar diri ni? Anda tentukan.. Lagi gambar..

Sengal

A reminder to those who are on facebook not to give too much of your personal details!! OK this is all in Spanish so I’ll tell the story quick. The girl in the picture posted the nice looking pictures on Facebook and of course she got like a million friend request she accepted all of […]

Gila

Adoi la. Pecah perut nengok gelagat mamat dua ekor yang membangunkan Myspace dan Facebook ni. Inilah yang terjadi bila Tom (Myspace creator) bergaduh dengan Mark Zuckerberg (Facebook creator) di FACEBOOK!! Wohhaa!! Korang baca dari bawah ke atas. Ala macam tak biasa main Facebook pulak kan?

Lawak

Dah lama kita dengar kisah ni. Mengenai Facebook yang berkait rapat dengan Yahudi. Yang dah lama kita semua tahu mengenai pengasas Facebook ni ialah seorang anak kepada Yahudi. Marc Zuckerberg. Kalau nak tahu info pasal dia dengan lebih lanjut, korang boleh search di Justkhai.com. Tapi apapun, sejauh mana kebenaran ini? Jika benar, apakah alasan kita […]

Ada Apa?