Categories
Editorial

Oh! Contest Strongman – Menangi Wang Tunai Berjumlah RM5000 Sekarang!

ohtidak-fat-burner-head

Contest STRONGMAN anjuran Strongman Ent. kembali lagi di mana merupakan satu peluang keemasan untuk anda memenangi wang tunai berjumlah RM5000 dalam masa yang sama berjaya mendapatkan bentuk tubuh badan yang lebih cantik dan menarik untuk dilihat.

Format penyertaan adalah seperti berikut;-

1)Terbuka kepada lelaki dan perempuan.
2)Peserta hendaklah menghantar dua keping gambar ke pihak Strongman Ent.
3)Setiap keping gambar sebelum dan selepas hendaklah dengan memegang Predator Ultimate Herbal.
4)Posisi gambar adalah mengikut kreativiti masing-masing untuk menampakkan perubahan setelah menggunakan Predator Ultimate Herbal.
5)Submit gambar terbaik anda ke Pihak Strongman apabila diberitahu kelak.
6)Gambar peserta akan dimuat-naik dalam pages Strongman Ent. Para pemenang dipilih berdasarkan undian paling banyak oleh warga Strongman.
7)Sebarang aktiviti photoshop, editing, croping dan sebagainya adalah dilarang sama sekali. Anda boleh disingkir dari pertandingan sekiranya dikenalpasti terlibat dalam aktiviti ini.

Hadiah untuk Para Pemenang adalah;-

– Tempat Pertama RM2500
– Tempat kedua RM1500
– Tempat Ketiga RM1000

Maklumat lanjut di pages Predator Ultimate Herbal Fat Burner dan lawati channel Youtube mereka juga di www.youtube.com/strongman5153

Jadi, dapatkan Predator Ultimate Herbal sekarang untuk menyertai contest ini dan memenangi hadiah ditawarkan. Dapatkan tubuh badan impian anda untuk tampil dengan lebih yakin dengan Predator Ultimate Herbal!

Majulah Sukan Untuk Negara. Terima Kasih.

Strongman Ent.
0137476379

Categories
Lawak

Oh! Contest Teka Gambar Part 1 [habis]

Mulai hari ini pada setiap minggu, kami akan melakukan Contest Teka Gambar dengan kerap. Hadiahnya tak banyak cuma RM10 sahaja berupa topup ke mana-mana talian atau bank in terus ke akun korang kalau korang taknak topup. Maklumlah sekarang ramai dah kaya. Pakai bil. Hehehe!

Ok la tu ek RM10 setakat suka-suka main teka-teka je pun. Berikut adalah soalan contest untuk kali pertama.

Soalan: Apakah yang sedang dilakukan mat rempit dalam gambar di atas?

Syarat-Syarat Untuk join:

Categories
Ada Apa?

Oh! Contest Reka Oh!


Jom join contest bersama Oh! Artis. Hadiah yang tersedia tidaklah sehebat mana, namun mungkin idea dari kalian mampu membuatkan kita semua bahagia bersama web web Oh! yang akan wujud pada masa akan datang..

Sila usya entri contest di Oh! Artis sekarang!