Contest STRONGMAN anjuran Strongman Ent. kembali lagi di mana merupakan satu peluang keemasan untuk anda memenangi wang tunai berjumlah RM5000 dalam masa yang sama berjaya mendapatkan bentuk tubuh badan yang lebih cantik dan menarik untuk dilihat. Format penyertaan adalah seperti berikut;- 1)Terbuka kepada lelaki dan perempuan. 2)Peserta hendaklah menghantar dua keping gambar ke pihak Strongman […]

Editorial

Mulai hari ini pada setiap minggu, kami akan melakukan Contest Teka Gambar dengan kerap. Hadiahnya tak banyak cuma RM10 sahaja berupa topup ke mana-mana talian atau bank in terus ke akun korang kalau korang taknak topup. Maklumlah sekarang ramai dah kaya. Pakai bil. Hehehe! Ok la tu ek RM10 setakat suka-suka main teka-teka je pun. […]

Lawak

Jom join contest bersama Oh! Artis. Hadiah yang tersedia tidaklah sehebat mana, namun mungkin idea dari kalian mampu membuatkan kita semua bahagia bersama web web Oh! yang akan wujud pada masa akan datang.. Sila usya entri contest di Oh! Artis sekarang!

Ada Apa?