Categories
Gila

Oh! BMW vs Mercedes

ohtidak-bmw-vs-merce

Kata orang, pakai kereta besar belum tentu otak pun besar sama. Tak tahulah apa masalah anak-beranak dua orang ni. Duit pun dah terlebih-lebih sampai gaduh guna kereta mewah masing-masing di jalanraya biar semua orang tengok. Mungkin main kereta langgar di Fun Fair dah terlalu mainstream bagi mereka.

Only in China! Kalau jadi di Malaysia, tu dah dalam kategori 1st class stupidity yang tiada ubat. Kereta kat Malaysia mahal weh!! Heh!

+ Baca respon pembaca di Facebook.

Categories
Gila

Oh! Kepadatan Penduduk di China

Berikut adalah keadaan rumah-rumah di China bagi menampung kepadatan penduduk yang semakin hari semakin meruncing. Untung kita hidup di Malaysia biarpun negara baru nak membangun, tapi takde lah rumah sampai tahap macam ni sekali. Kalau ada penyakit, penyebaran dia tak payah cakap la kan. Punyalah senang!

rumah-di-china
rumah-di-china

Lagi gambar rumah di China..

Categories
Pelik

Oh! Runtuhan Bangunan di China

Melihat gambar runtuhan seperti ini, pasti ada yang tertanya-tanya bagaimana construction di sana dijalankan. Bangunan yang tinggi yang ditampung tiang-tiang kosong yang tidak bersimen, menyebabkan runtuhnya bangunan tersebut kerana tanah lembap dan berlumpur.

Lagi gambar menyusul..