Mohammad Najibullah Ahmadzai Presiden keempat dan yang terakhir bagi Republik Afghanistan. Sebelum diambil alih oleh Tentera Taliban. Apabila tentera Taliban memasuki Kabul, Ahmad Shah Massoud menawarkan sebanyak dua kali kepada Najibullah kebebasan jika beliau melarikan diri keluar dari Afghanistan. Tetapi Najibullah tidak percaya bahawa Taliban tidak akan mengapa-apakan dirinya. Pada september 27, 1996 sewaktu Najibullah […]

Gila

Dari email yang kami terima; Gile scary, siap ada gambar2 suspek lagi. Dengar khabar banyak dah ahli geng2 sakera kat malaysia ni. Lepas ni xtau la sape lak jadi mangsa. Kat facebook tu, geng2 diorang komen macam support je bunuh orang. Mohon pesan kat rakyat malaysia berhati2 dengan Indo kaum madura nih, ganas bukan main. […]

Gila

Seorang lelaki di India ini dikatakan berang kerana mengetahui isterinya mempunyai hubungan istimewa dengan lelaki lain. Oleh kerana perasaan yagn tidak lagi dapat dibendung, lelaki itu telah menyembelih kepala isterinya hingga putus. Kepala tersebut akhirnya di bawa ke balai polis dan lelaki ini akhirnya ditahan.

Gila

Hutan Aokigahara terkenal di seluruh Jepun sebagai tempat yang popular bagi mereka yang mengambil perjalanan akhir mereka. Gambar diambil beberapa tahun yang lepas namun hutan Aokigahara masih terkenal dengan tempat yang paling aktif untuk bunuh diri. Lagi gambar..

Gila

Tak tahu la apa motif diorang buat macam ni. Mungkin dah desperate sangat tak makan berbulan-bulan kot sampai sanggup makan daging manusia. Eeeee geli gila. Kalau kulit cantik bersih, ok la jugak nak makan pun (ok ke? haha). Ini tidak.. Lemah semangat jangan teruskan membaca entri ini. Gambar lagi dan lagi..

Gila