Categories
Gila

Oh! Presiden Afghanistan Di Bunuh

Mohammad Najibullah Ahmadzai Presiden keempat dan yang terakhir bagi Republik Afghanistan. Sebelum diambil alih oleh Tentera Taliban. Apabila tentera Taliban memasuki Kabul, Ahmad Shah Massoud menawarkan sebanyak dua kali kepada Najibullah kebebasan jika beliau melarikan diri keluar dari Afghanistan. Tetapi Najibullah tidak percaya bahawa Taliban tidak akan mengapa-apakan dirinya.

Pada september 27, 1996 sewaktu Najibullah sedang berlindung di perkarangan kediaman PBB beliau telah culik dan di bawa ke sebuah lokasi untuk didera.

najibulla

Jari-jemari beliau dipecahkan, dan diseksa dengan sebegitu kejam sebelum beliau di ikat dibelakang trak dan diseret diatas jalan-raya sehingga mati. Seluruh tubuh beliau dipenuhi dengan darah dan kemudian mayatnya digantung dihadapan khalayak ramai didalam Aryana Square.

OH! TIDAK: KEJAMNYA TALIBAN NI.

Categories
Gila

Oh! Bunuh Orang Dan Sebar di Facebook

ohtidak-bunuh-sebar-facebook

Dari email yang kami terima;

Gile scary, siap ada gambar2 suspek lagi. Dengar khabar banyak dah ahli geng2 sakera kat malaysia ni. Lepas ni xtau la sape lak jadi mangsa. Kat facebook tu, geng2 diorang komen macam support je bunuh orang. Mohon pesan kat rakyat malaysia berhati2 dengan Indo kaum madura nih, ganas bukan main. please hide email address n name aku, kan depa cari pasal lak…haha

SHAH ALAM – Misteri kehilangan dua sahabat sejak sebulan lalu terungkai selepas penyebaran beberapa keping gambar di percayai mayat kedua-dua mangsa, di sebuah laman sosial Facebook didaftarkan atas nama Ridan Pendewa Titisannnya Sakera.

Susulan penyebaran gambar tersebut, dua individu ditahan dipercayai ada kaitan dengan kehilangan dua mangsa yang dikenali sebagai Dofi, 21, dan Saiful, 19, yang dilaporkan hilang selepas keluar membeli barang di pusat membeli belah di Seri Kembangan pada 1 Mei lalu.

Hasil soal siasat ke atas seorang daripada suspek kemudiannya membawa kepada penemuan dua rangka manusia dalam semak di tepi Sungai Klang, berhampiran kawasan perindustrian di Seksyen 26, di sini, petang semalam.

Categories
Gila

Oh! Potong Kepala Isteri Kerana Berang Isteri Curang (18SG)

sembelih-isteri

Seorang lelaki di India ini dikatakan berang kerana mengetahui isterinya mempunyai hubungan istimewa dengan lelaki lain. Oleh kerana perasaan yagn tidak lagi dapat dibendung, lelaki itu telah menyembelih kepala isterinya hingga putus. Kepala tersebut akhirnya di bawa ke balai polis dan lelaki ini akhirnya ditahan.

Categories
Gila

Oh! Bunuh Diri Dihutan

Hutan Aokigahara terkenal di seluruh Jepun sebagai tempat yang popular bagi mereka yang mengambil perjalanan akhir mereka. Gambar diambil beberapa tahun yang lepas namun hutan Aokigahara masih terkenal dengan tempat yang paling aktif untuk bunuh diri.


Lagi gambar..

Categories
Gila

Oh! Bunuh, Rebus dan Makan

Tak tahu la apa motif diorang buat macam ni. Mungkin dah desperate sangat tak makan berbulan-bulan kot sampai sanggup makan daging manusia. Eeeee geli gila. Kalau kulit cantik bersih, ok la jugak nak makan pun (ok ke? haha). Ini tidak.. Lemah semangat jangan teruskan membaca entri ini.

Gambar lagi dan lagi..