Pelbagai versi kisah yang berlaku tengahari tadi di Times Square melibatkan seorang wanita berbangsa cina yang jatuh dari tingkat 6, Berjaya Times Square dah terhempas berhampiran Papa John Restaurant, G Floor di pasaraya tersebut. Kisah sebenar masih tidak diketahui memandangkan ianya masih di dalam siasatan polis. Ada yang mengatakan wanita ini ditolak teman lelakinya lalu […]

Kemalangan

Seorang wanita China cuba membunuh diri dalam bas namun tidak berjaya. Wanita itu mengelar tangan dengan pisau namun hasratnya gagal apabila dia diselamatkan oleh orang awam yang berada disitu dan dikejarkan ke hospital. Motif cubaan bunuh kerana kegagalan dalam percintaan. lagi gambar..

Sengal

HULU LANGAT – Betapa hancurnya seorang ibu bila melihat anak yang dikandungkan, dilahirkan dan dibesarkannya selama ini meninggal dunia dalam keadaan yang tidak pernah dibayangkannya. Apalagi bukan seorang, tapi dua dan lebih menyakitkan lagi, kanak-kanak tersebut masing-masing baru berusia 9 dan 6 tahun. Itulah apa yang berlaku semalam di Kondominium Hulu Langat Jaya, Batu 9, […]

Gila

Hutan Aokigahara terkenal di seluruh Jepun sebagai tempat yang popular bagi mereka yang mengambil perjalanan akhir mereka. Gambar diambil beberapa tahun yang lepas namun hutan Aokigahara masih terkenal dengan tempat yang paling aktif untuk bunuh diri. Lagi gambar..

Gila

Kami tak tahu ape kes dia ni nak bunuh diri, jadi harap pada sesiapa yang ada maklumat mengenai kes ini, diharapkan dapatlah berkongsi bersama pihak kami. Kami dimaklumkan yang kejadian ini terjadi pada petang tadi (24 March 2011) jam 3 petang bertempat di KB Mall, Kelantan. Yang ada cuma video bukti ini dan maklumat lain […]

Gila

Tak sure la wanita ini mati lemas atau mati bunuh diri. Apa yang pasti, dia telah mati dan mayat hanya ditemui selepas beberapa minggu mungkin berbulan dari tarikh kematian. Ini bau dia tak payah cakap lah. Kalau la dia bunuh diri, tak ke dah menyusahkan orang nak bersihkan semua ini. Isk, tak sanggup! AMARAN: Gambar […]

Kemalangan

Kalau nak bunuh diri sangat pun, jangan la main terjun-terjun ni. Dah la menyusahkan diri korang nak menjawab dengan Tuhan nanti, then menyusahkan orang lain nak mengutip cebisan-cebisan badan korang lagi. Hidup susahkan orang, mati pun susahkan orang. Tak macho la macam tu kan..? lagi gambar.

Kemalangan

Sejujurnya gambar ini memang tidaklah terlalu ngeri, tetapi mungkin ngeri pada sesetengah orang. Jadi jangan nengok jika tidak kuat semangat ya. Sedikit gambaran mengenai gambar ialah seorang lelaki yang mati akibat dilenyek tayar keretapi dalam cubaan membunuh diri. Lokasi tidak diketahui.

Kemalangan