Categories
Superb!

Oh! Perhabis Wang Ringgit Untuk Pikat Wanita

ohtidak-lelaki-emas

Seorang lelaki bernama Datta Phuge sanggup untuk menghabiskan wang ringgit sejumlah $250,000 (lebih kurang RM800k) untuk sehelai baju yang di perbuat dari emas tulen dengan harapan ia akan membantunya untuk mendapatkan teman wanita. Baju yang disarungnya itu seberat 3.3KG.

“Ada orang bertanya kepada saya mengapa saya memakai begitu banyak emas tetapi ia adalah impian saya. Manusia mempunyai cita-cita yang berbeza. Sesetengah orang elit mahu memiliki Audi atau Mercedes, dan mempunyai kereta besar. Saya pula memilih emas”, jelas beliau.

image

ohtidak-lelaki-emas-2

Oh! Tidak: Mohon guna WeChat dan gunakan Look Around sepenuhnya untuk pikat wanita dengan lebih mudah. LOL

Categories
Sengal

Oh! Siapa ni baik mengaku!!

Pernah dapat gambar ni via email before. But sekarang baru berkesempatan nak publish. Itu pun lepas dapat tweet dari @chokilala.

Sah-sah mamat ni takde duit dan tak guna. Siapa la yg sanggup pakai baju macam ni yer? Baik korang ngaku!!

Update: Maaf, gambar di dalam entri ni telah hilang dan tidak dapat digantikan kerana kami tidak pasti artikel ini mengenai gambar apa yang sepatutnya.