Dari email yang kami terima: Assalamualaikum. Hi apa khabar team oh media? Saya ada gambar nak share dengan korang. Malam tadi ternampak sorang perempuan melayu bertudung tapi pakai kain nampak dalam sampai jelas nampak peha dan betis dia. 1st time jumpa orang macam ni dan bagi saya perempuan macam ni kira terencat akal. Huhu. Thanks! […]

Sengal

Wanita bertudung tetapi tidak bertudung dengan cara yang betul pastinya sudah amat sebati dengan rakyat Malaysia. Ada yang bertudung tapi berbaju ketat, ada yang bertudung tetapi memakai legging, dan lebih teruk lagi ada yang bertudung tetapi memakai seluar pendek. Apapun alasannya, sukar diterima jika timbul rasa bersalah untuk berpakaian begitu dikhalayak ramai. Pemikiran yang terlalu […]

Sengal

Sayu hati bila melihat gambar ini. Apa masalah awek ni. Belah atas dah tutup tapi belah bawah, boleh pula show off. Apapun secara positif, mungkin dia tak perasan yang seluar dia tu bila dah kena air, akan menampakkan kulit dan seluar dalam dia. Kasihan awek ni. Memang kasihan..

Sengal