Categories
Lawak

Oh! Kesan Pemanasan Global

Bila melihat gambar ini, baru perasan kenapa orang Malaysia sekarang ni pun ramai yang berbaju tapi serupa berbogel. Kesan pemanasan global rupanya.

Categories
Sengal

Oh! Kantoi Aksi Sendiri

Haaa tu lah.. Nak posing pun agak-agak la sikit..

Tapi apa yang kantoi’nya?

Categories
Sengal

Oh! Awek Sekolah yang terlampau

Terjumpa gambar remaja sekolah yang agak terlampau dan sosial’nya masa Google-Google tadi..

Oh! Sign Lucah dan Remaja Perempuan Kita.

Categories
Superb!

Oh! Awek Mantap dan Seksi (21 SX)

Gambar-gambar yang akan dipaparkan nanti hanya untuk tontonan pembaca Oh! Tidak yang berjantinakan wanita. Kepada pembaca lelaki yang nak nengok juga, kami tidak menghalang. Tapi macam biasalah jika keluar komen-komen “tak sesuai la untuk oh!tidak” atau “buat sakit mata je nengok”, izinkan kami untuk lempang anda laju-laju.. hehehehe..

Categories
Lawak

Oh! I’m sexy right?

OH! tidak…

Categories
Superb!

Oh! Awek angkat kain!

Bertudung tapi seksi?

Kerusi aje la.. haha.. kretif kretif.. :aie:

Categories
Pelik

Oh! Buah Perempuan

Hurm.. Cantik betul buah perempuan ni. Mantap! Ah tak tahan.. Kalau dapat ni, hurmm.. mesti lemak berkrim disukai ramai.. Bila dijilat ntah-ntah beracun. So jangan jilat.. Kalau dihisap, entah-entah beracun jugak.. elehs, macam baby plak korang ni nak isap-isap. Tak malu… Korang nak nengok ni pastikan awek korang takde sebalah taw.. silap-silap kene penampar free nanti. Yang dah kahwin tu lagi la jangan nak ngade-ngade.. ada yang tidur luar pagar rumah ni karang.. hehehee…

Categories
Lawak

Oh! Awek Cun

Di Thailand, sekali imbas nampak macam ramai awek yang cun-cun. Tapi hati-hati apa yang ada di sebalik kain mereka. Jeng jeng jeng!!

ohtidak-bapok-thai