Categories
Sengal

Oh! Bila awek tudung mandi manda

Sayu hati bila melihat gambar ini. Apa masalah awek ni. Belah atas dah tutup tapi belah bawah, boleh pula show off. Apapun secara positif, mungkin dia tak perasan yang seluar dia tu bila dah kena air, akan menampakkan kulit dan seluar dalam dia. Kasihan awek ni. Memang kasihan..

Categories
Sengal

Oh! Koleksi gambar gadis comel hitam manis

Orang kata kalau selalu nengok gambar-gambar yang menggambarkan betapa indahnya ciptaan Tuhan, hati boleh jadi terang. Betul ke? Tapi yang ni tak bape nak sure la samaada boleh menerangkan hati atau tidak. Hitam manis tu satu hal, over seksi pun satu hal. Kalau nak nengok, pastikan jangan berkelip. Dah kelip nanti dosa (ini dialog budak2 skang yg sengal). Hehe.

Teruskan.. 18 tahun ke atas sahaja. Bujang only! dah kahwin pergi nengok bini sendiri..

Categories
Sengal

Oh! Koleksi gambar awek melayu

Dah lama Oh! Tidak tak keluarkan artikel gambar-gambar awek-awek yang manis dan comel kan? Sure’lah ramai yang ternanti-nantikan. Jadi diharapkan artikel berikut dapat memberi kepuasan kepada anda semua. Bukan setakat kepuasan, malah mungkin kesedaran bagi sesetengah umat manusia.