Categories
Kemalangan

Oh! Video koleksi kemalangan depan mata di Taiwan

Tiada sesiapa yang inginkan kemalangan kecuali mereka yang desperate ingin claim insuran. LOL! Apa yang penting adalah kesedaran kita semua untuk sentiasa beringat dan berhati-hati. Bayangkang kita sedang memecut 180KM/H ibarat kereta kita yang paling laju atas dunia ini, anda kata ketika itu tayar pecah, agaknya apa yang akan berlaku? Ataupun jika bukan kesalahan kita sekalipun, mungkin orang lain menjadi punca berakhirnya nyawa kita di atas jalan raya.

Categories
Kemalangan

Oh! Kemalangan Ngeri Vietnam (18SG)

Dilanggar lori dan putus separuh badan tetapi masih hidup sehingga kini. Panjang umur mangsa ni ya..

* tak dapat tonton di sini? Boleh cuba di link ini.

+ Video ini telah dikeluarkan di Oh! Media Fan Page 4 hari yang lalu dan banyak lagi video dan gambar yang tidak dikeluarkan di website akan diletakkan di sana. Rugi siapa belum join 12 Ribu ahli yang lain.

UPDATE:

Ya mangsa kemalangan ini masih hidup.. check this out..

Categories
Kemalangan

Oh! Bernafas Bawah Trailer (18 SG)

Sebuah kemalangan yang baru lagi berlaku. Lokasi tidak diketahui. Apapun hati-hatilah menunggang atau memandu. Anda mampu mengubahnya. Gambaran video adalah seorang lelaki india yang kemalangan, terhimpit di bawah tayar sebuah Trailer dan masih hidup. Tonton jika anda ingin tonton, jika takut, main jauh-jauh.

* As seen at Oh! Media Facebook Fanpage.

Categories
Kemalangan

Oh! Mahasiswa Malang (18 SG)

NOTE: Anda akan dipamerkan dengan gambar-gambar kemalangan sekumpulan remaja yang melibatkan sebuah kereta tempatan dan sebuah pokok. Gambar adalah amat ngeri dan mereka yang lemah semangat tidak digalakkan untuk membaca.

Dari email yang kami terima, maklumatnya adalah “Mahasiswa Malang Pulang dari Pesta” yang secara langsung memberi tahu mangsa-mangsa kemalangan ini adalah dari kalangan pelajar yang malas nak belajar tapi sibuk nak berparti sana sini tak ingat dunia. Apapun kenyataan dari email bukan semua kita boleh percaya. Entah-entah si mangsa baru pulang pergi shopping ke, study group ke atau apa sahaja yang menyimpang dari berpesta. Jadi, anggaplah sudah tiba ajal mereka sebegini rupa.

Sempena Tahun Baru Cina yang dah semakin hampir ni, hati-hatilah di jalan raya. Ingatlah orang yang tersayang. Khidmat masyarakat ini di bawakan kepada anda oleh Oh! Tidak.

Bersedia melihat semuanya?

Categories
Kemalangan

Oh! Mari Mencuri Kabel (18 SG)

Kepada Mat Pet, kalau rasa dah takde duit sangat nak hisap taik (dadah) tu, ape kata pergi curi kabel janaan elektrik yang berhampiran. Untung-untung berjaya boleh buat beli taik. Tapi hati-hati kerana langit tidak selalu cerah. Kena pada masanya, keringlah anda sebelum waktunya.

Dan yang lebih rentung..

Categories
Kemalangan

Oh! Kemalangan Paling Pelik Dalam Sejarah

ada lagi..

Categories
Kemalangan Lawak

Oh! Kecelakaan Maut PLUS 16 Mati, 5 Cedera,5 Merayau

Berita yang sungguh menyayat hati… pastikan anda kuat iman sebelum melihat gambar-gambar yang akan ditunjukkan nanti. Kami di Oh! Tidak tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sesuatu pada diri anda akibat gambar yang akan ditunjukkan nanti..

Categories
Kemalangan

Oh! Lagi-lagi kemalangan (18SG)

Beberapa koleksi gambar kemalangan jalanraya paling horror di atas muka bumi. Tersedarlah sebelum tertidur untuk selama-lamanya.

Ada berani nak nengok?