Tiada sesiapa yang inginkan kemalangan kecuali mereka yang desperate ingin claim insuran. LOL! Apa yang penting adalah kesedaran kita semua untuk sentiasa beringat dan berhati-hati. Bayangkang kita sedang memecut 180KM/H ibarat kereta kita yang paling laju atas dunia ini, anda kata ketika itu tayar pecah, agaknya apa yang akan berlaku? Ataupun jika bukan kesalahan kita […]

Kemalangan

Dilanggar lori dan putus separuh badan tetapi masih hidup sehingga kini. Panjang umur mangsa ni ya.. * tak dapat tonton di sini? Boleh cuba di link ini. + Video ini telah dikeluarkan di Oh! Media Fan Page 4 hari yang lalu dan banyak lagi video dan gambar yang tidak dikeluarkan di website akan diletakkan di […]

Kemalangan

Sebuah kemalangan yang baru lagi berlaku. Lokasi tidak diketahui. Apapun hati-hatilah menunggang atau memandu. Anda mampu mengubahnya. Gambaran video adalah seorang lelaki india yang kemalangan, terhimpit di bawah tayar sebuah Trailer dan masih hidup. Tonton jika anda ingin tonton, jika takut, main jauh-jauh. * As seen at Oh! Media Facebook Fanpage.

Kemalangan

NOTE: Anda akan dipamerkan dengan gambar-gambar kemalangan sekumpulan remaja yang melibatkan sebuah kereta tempatan dan sebuah pokok. Gambar adalah amat ngeri dan mereka yang lemah semangat tidak digalakkan untuk membaca. Dari email yang kami terima, maklumatnya adalah “Mahasiswa Malang Pulang dari Pesta” yang secara langsung memberi tahu mangsa-mangsa kemalangan ini adalah dari kalangan pelajar yang […]

Kemalangan

Kepada Mat Pet, kalau rasa dah takde duit sangat nak hisap taik (dadah) tu, ape kata pergi curi kabel janaan elektrik yang berhampiran. Untung-untung berjaya boleh buat beli taik. Tapi hati-hati kerana langit tidak selalu cerah. Kena pada masanya, keringlah anda sebelum waktunya. Dan yang lebih rentung..

Kemalangan