Kami di Oh! Tidak mengalu-alukan sebarang perkongsian gambar dan video serta sebarang isu yang dirasakan sesuai untuk dikongsikan di website ini kepada umum. Jika anda berminat untuk berkongsi kegembiraan dari apa sahaja gambar mahupun video yang sempat anda rakamkan di mana dan walau apa ketikapun, berkongsilah bersama kami!

Caranya begitu mudah di mana anda hanya perlu menghantarkannya terus ke Inbox Facebook kami. Menarik bukan jika kegembiraan dan tawa riang dikongsi bersama?

NOTE UNTUK PENGIRIM/CONTRIBUTOR

Setiap apa yang anda kirimkan, akan dimasukkan ke dalam list content kami dan tidak akan dikeluarkan ke dalam Oh! Tidak secara serta-merta tetapi memerlukan sedikit masa untuk dipaparkan. Jika anda mengirim gambar atau video, pastikan tiada “watermark” anda pada gambar/video atau ianya akan ditolak. Anda tidak perlu meletakkan watermark pada gambar kerana pihak kami akan memberikan kredit kepada anda di bawah entri. Kepada pengirim yang inginkan identiti dirahsiakan, maklumkan kepada kami dan mesej anda akan dipadam serta-merta selepas bahan diambil.

Terima kasih kerana berkongsi bersama kami.


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *