Adakah kucing ini diberikan wajah baru seperti Pikachu atau sekadar sungtingan di Photoshop? Okey, confirm memang photoshop.

Lawak

Kadang-kadang, tahu tahu la diorang ni reti tunggang motor ke atau baru nak belajar. Ada juga yang dah rasa diri hebat gila tunggang motor sampai akhirnya buat benda yang pelik-pelik sampai tak jadi apa. Cerita banyak pun tak guna, tonton video berikut. OHTIDAK: TAK TAHU NAK RASA KESIAN KE ATAU NAK GELAK GULING-GULING.

Lawak

Mungkin tajuk cerita ni nampak macam lucah, tapi itulah yang berlaku. Seekor kucing di dapati sedang seronok menghisap puting seorang lelaki. Tanpa ada sebarang perasaan malu atau segan (nama pun binatang kan? haha), kucing ini terus menghisap puting lelaki tersebut tanpa menghiraukan orang ramai yang sedang memerhatikan kelakuan sumbang beliau. Memang pelik dan jarang kita […]

Lawak

Gambar kiriman dari Nazirul Muzammil. Ceritanya kawan dia ni terlupa yang ada bungkus Nasi Goreng untuk berbuka. Dengan hanya dibungkus polestrin dan tanpa plastik beg, dia letak dalam box motor. Bila balik rumah dah bersepah rupanya nasi tu mungkin terlalu laju merempit agaknya.

Lawak

Berikut adalah antara koleksi gambar “photoshop fails”. Kebanyakan gambar ini telah di edit oleh orang yang agak bengap otaknya. Maklumlah nak nampak cantik dan hebat tapi tak tahu nak edit dengan cara yang betul. Maka inilah hasilnya. Wakakaka! OH TIDAK: APA DAA! ELOK-ELOK DAH CANTIK, BILA EDIT TERUS JADI HUDUH. SERUPA ITU LEMBU JUGA.

Lawak

Ini adalah gambar yang kami kongsikan di Facebook Pages Oh! Media semalam dengan caption “Berkat usaha selama ni, akhirnya dapat juga beli Ferrari”. Gambar ini mendapat lebih 7,000 LIKE dalam masa 2 jam. Post ini boleh dilihat di sini.

Lawak

Setelah kajian tentang freemason dibuat, didapati bukan sahaja di matawang US terdapat simbol Iluminati, tetapi sangat mengejutkan ianya juga wujud di matawang Malaysia iaitu Banglaminati. Ini konspirasi tertinggi. Berhati-hati! Post ini sekadar hiburan sahaja dan tidak sesekali berniat ingin menerbitkan sebarang isu yang kami sendiri pun malas nak layan apa lagi melibatkan mana-mana pihak lain. […]

Lawak

Kami pasti ramai yang dah menonton video di bawah ini sampai meleleh keluar air mata. Pernahkah terfikir bagaimana wajah sebenar wanita tersebut? Bagaimanakah rupa wajahnya ketika bergelak-ketawa di hadapan komputer tersebut? Tonton video di bawah.

Lawak

Kucing sememangnya haiwan yang menjadi pilihan ramai untuk menjadikan ianya haiwan belaan di dalam rumah. Telatahnya sentiasa mampu membuatkan kita gembira sepanjang masa. Kalau di Facebook kami ada kongsikan sebelum ini tentang kucing yang memanggil tuannya “MAMA”, ini pula kucing yang berdengkur teruk macam manusia. + Respon penonton di Facebook Oh! Media.

Lawak