Categories
Ada Apa?

Oh! Pembunuh Upahan Mati Ditembak

ohtidak-pembunuh-upahan-mati-ditembak-1

Lima anggota kumpulan kongsi gelap yang maut dalam kejadian berbalas tembakan dengan polis di sebuah pangsapuri mewah di Sungai Nibong, di sini semalam, dipercayai pembunuh upahan yang amat dikehendaki pihak berkuasa.

“Hasil pemeriksaan ke atas tiga senjata api yang dirampas dalam operasi itu, kami berjaya menyelesaikan 10 kes bunuh dan dua cubaan membunuh di tiga negeri berkenaan, tujuh daripadanya kes bunuh dan dua cubaan bunuh di Pulau Pinang.

“Dua lagi kes bunuh di Kedah dan satu kes bunuh di Negeri Sembilan. Semua kes itu berlaku sejak tahun lepas termasuk yang terbaru di negeri ini (Pulau Pinang),” katanya pada sidang akhbar di Ibu Pejabat Polis Kontijen Pulau Pinang, di sini hari ini.

ohtidak-pembunuh-upahan-mati-ditembak-2

Mereka berusia antara 21 hingga 31 tahun yang mati dalam kejadian kira-kira jam 4.30 pagi itu dipercayai terbabit dalam 10 kes bunuh di Pulau Pinang, Kedah dan Negeri Sembilan. Berikutan kejayaan itu, polis percaya berjaya menumpaskan geng kongsi gelap yang aktif membunuh dan melakukan beberapa jenayah berkaitan senjata api. -BERNAMA

OHTIDAK: SEPANDAI-PANDAI TUPAI MELOMPAT, AKHIRNYA JATUH KE TANAH JUGA.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *