ohtidak-budak-kecik-melancap-3

Ini yang berlaku pada hari raya pertama. Sedang kita semua sibuk menyambut hari raya, lain pula ceritanya dengan kanak-kanak ini yang sedang asyik melayari internet disebuah cybercafe di sekitar Kuala Lumpur. Berpakaian lengkap baju melayu dan sampin, tanpa segan silu dua beradik ini melayari laman sesawang lucah untuk melepaskan nafsu tanpa menyedari aksi mereka sedang dirakamkan oleh CCTV di cybercafe tersebut.

ohtidak-budak-kecik-melancap-5

Namun niat untuk melepaskan nafsu seksnya itu terhalang apabila pekerja cybercafe tersebut menyedari ada sesuatu yang tidak kena. Beliau mendapati kanak-kanak tersebut sedang asyik melayari laman lucah dan bertindak memarahi kanak-kanak tersebut.

ohtidak-budak-kecik-melancap-4

Kelakuan adik ini benar-benar mengejutkan kami, bayangkan pada usia seawal 10 tahun kanak-kanak ini sudah mahir melayari laman sesawang lucah dan melakukan onani di khalayak ramai tanpa sebarang perasaan malu. Apapun kami harap pihak yang bertanggungjawap dapat memantau perkara seperti ini demi memastikan generasi muda sekarang tidak tercemar dengan budaya negatif yang kian menular.

Kalau anda tanya kami, kami menyalahkan perkara ini dengan persekitaran mereka hari ini yang dipenuhi dengan filem-filem yang mempamerkan aksi kurang enak ditonton kanak-kanak di Malaysia. Tolonglah kawal.

OHTIDAK: HURM GELENG KEPALA

Related Posts

Oh! Pekerja TNB Ditetak, Hampir Terputus Tangan Kiri

Oh! Atuk Buli Nenek Punca Pergaduhan

Oh! Atuk Dan Nenek Gangster

Oh! Pembaling Batu Ke Kereta di Taman Connaught Berjaya Ditangkap

Oh! Bom Jatuh Dari Bumbung

Oh! Ajaran Sesat Ayahanda


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *